Blog

Inauguració

El passat DIVENDRES 05 D’ABRIL a les 12hva tenir lloc la inauguració de D’INS, l’escola-restaurant en el que la gran majoria del seu equip, tant de cuina com de cambrers, el conformen joves en risc d’exclusió social. L’escola ofereix també formació complementaria en hostaleria com a cambrera de pisos.

L’acte d’inauguració va constar d’una visita a les instal·lacions, parlaments dels responsables del projecte i de les autoritats (Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació del Govern de Catalunya i Sr. Jesús M. Canga, alcalde de Sant Adrià de Besòs) i degustació de plats elaborats i servits pel propi equip de D’INS.

La vintena de joves que aten el local s’han format a les mateixes instal·lacions de l’escola-restaurant, una escola que anualment qualificarà a més de 200 nous alumnes per poder incorporar-se després a empreses d’hostaleria, un dels pocs sectors que en temps de crisi encara ofereix oportunitats laborals.

 

 

Aquest projecte és fruit de la col·laboració de dues entitats privades: la Fundació Formació i Treball i Áreas, empresa espanyola líder en restauració, distribució comercial i servei integral al viatger.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply