Segones oportunitats

D’INS és l’Escola de Restauració i Hostaleria de la Fundació Formació i Treball, entitat sense ànim de lucre promoguda per Càritas l’any 1992.

El projecte consisteix en la realització d’itineraris formatius i d’inserció sociolaboral dirigit a col·lectius joves, amb l’objectiu de capacitar-los professionalment com a empleats/des en establiments de restauració. Els itineraris inclouran formació tecnicoprofessional, pràctiques laborals en empreses i seguiment individualitzat per aconseguir la inserció laboral a l’empresa externa.

En tot aquest procés s’ha comptat amb el suport d’ÁREAS (empresa capdavantera en restauració que compta actualment amb més de 1.250 establiments i 12.000 empleats/des).

A més ÁREAS ha enriquit el projecte convidant a alguns dels seus proveïdors més importants a participar-hi tant en l’esponsorització com en la transmissió als alumnes dels detalls que donen valor als productes que preparen i serveixen.

Entre els que trobem a Caffe d’AutoreEuropastryUnileverHostelGrup, entre d’altres.

El resultat és que un projecte ple d’il·lusió i ànima és capaç d’oferir un servei amb una relació qualitat-preu magnífica.

DSCN9988

“D’ins és un punt de trobada per gaudir de la bona companyia, un racó traquil i ideal per dinars, sopars, reunions professionals o personals… que respira la filosofia de segones oportunitats transmeten l’esperit de la Fundació tant en la decoració, basada en objectes reutilitzats i/o reciclats, com en les persones que ho gestionem”.