Formació

L’Escola – Restaurant D’INS s’integra dins de l’estructura organitzativa de Formació i Treball i té per missió formar a futurs/es auxiliars de cuina, cambrers/es de sala i cambrers/es de pisos, alhora que oferir l’oportunitat de gaudir d’una experiència gastronòmica única i diferent dinant en un Restaurant atès per alumnes en formació.

L’Escola segueix un model pedagògic fonamentat en una metodologia integral, en la que el desenvolupament personal i professional és l’eix principal a partir del qual es capacita a l’alumnat amb els coneixements i les competències transversals necessàries. En aquest model, utilitzem el Restaurant com a recurs pedagògic.

Els aprenentatges que adquireixen els/les alumnes es fonamenten, segons l’especialitat, en:

-  la manipulació, preparació, conservació i presentació de tota classe d’aliments = auxiliars de cuina

-  l’acolliment i atenció als clients, el servei d’aliments i la preparació de begudes = auxiliars de cambrer/a

-  el rentat i planxat de la roba d’hostaleria; la neteja i posta a punt d’habitacions i zones comuns = cambrers/es de pisos

955951_28854808

L’alumnat que participa en la formació de l’Escola Restaurant adquireix coneixement teòric (saber) al mateix temps que aprenentatge pràctic (aprendre fent), doncs tenen l’oportunitat de posar en pràctica les seves capacitats en el context del Restaurant. En aquest context d’enriquiment recíproc, els/les alumnes interactuen amb els clients i aquests esdevenen receptors de l’aprenentatge dels alumnes.

D’aquesta manera D’INS s’ajusta a les necessitats de cada client oferint cursos i monogràfics a mida. Per a més informació us podeu adreçar a formacio@formacioitreball.org