Cistelles Reprofit

Donem una nova vida als aliments posant a la venta unes cistelles de fruites i verdures que volen tenir una segona vida. Productes de primera qualitat

Projecte Reprofit

Reprofit és un projecte que neix de la mà de la Fundació Formació i Treball juntament amb l’Agència de Residus de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. S’esperen que gràcies a aquesta col·laboració es puguin reaprofitar quasi 7.000 kg d’aliments que haguessin anat a l’abocador.

Aquest projecte forma part de la campanya “Som gent de profit” contra el malbaratament alimentari. Allà podreu trobar tot un seguit de consells, eines, receptes i activitats que fomenten el reaprofitament dels aliments.

A més treballem per cuidar el Planeta i complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Amb aquestes cistelles participem en quatre d’ells. Gràcies a aquest projecte podem contractar a persones en risc d’exclusió social, podent ajudar-los a la seva situació, treballant per complir el primer, el segon i el vuitè ODS – fi de la pobresa, fam zero i treball decent i creixement econòmic.

A més, gràcies a la reutilització d’aquests aliments als quals els donem una nova vida, lluitem per complir el dotzè ODS – producció i consum responsables.

Fes-te amb una Cistella Reprofit!

Amb la compra de les cistelles Reprofit estaràs aprofitant tres quilos de fruita i verdura. Cada cistella pot variar en funció de la temporada i disponibilitat de producte amb l’objectiu de reaprofitar i donar una segona vida als aliments.

El preu de cada cistella és de 6,5 € i el pagament és només online a través de la web.

Un cop quedi confirmada la teva comanda ens posarem en marxa per preparar-la i si la fas abans de les 16:00 h podràs venir l’endemà a recollir-la!

Si la fas més tard, t’avisarem amb un correu per indicar-te a partir de quan pots venir a buscar-la. Recorda revisar el correu brossa i si en 5 dies no has rebut cap resposta, contacta amb reprofit@formacioitreball.org!

Encara et queden dubtes? Contacta amb nosaltres a través de reprofit@formacioitreball.org

 

Compra ara