El nostre model circular

Oferim un servei de col·lectivitats inclusiu, de qualitat i responsable
amb el medi ambient.

Generant oportunitats
formatives i laborals a persones vulnerables

Oferint la màxima qualitat
gràcies als nostres moderns equipaments i a la professionalitat i experiència del nostre equip tècnic

Treballant sota una cuidada gestió
del malbaratament alimentari i utilitzant materials biodegradables i compostables

Desenvolupem projectes solidaris per garantir una bona alimentació als col·lectius més vulnerables.

Lliurament social

El menjar és el nostre canal per arribar als col·lectius que més ho necessiten. Volem ser part activa referent per facilitar productes alimentaris a aquelles persones ifamílies que els necessitin i la nostra prioritat és fer-ho de la manera més digna.

1

Oferir servei de Dinar i Sopar 365 de l’any amb la cuina centralitzada a D’ins seguint les normes higiènic-sanitàries i s’entregaran al centre en safates gastrònom per poder regenerar el menjar i posteriorment poder-los servir en les safates individualitzades de cada resident, degudament protegit i seguint les mesures higiènic-sanitàries marcades per la prevenció de la COVID-19.

2

Els menús de cada àpat consistiran en un primer, un segon, unes postres i pa. No s’inclou beguda. Els menús s’elaboraran amb productes frescos de qualitat i de proximitat segons les temporades, equilibrats i variats.

3

També s’ofereix la possibilitat d’adaptació a les necessitats de dieta o al·lèrgens que puguin sorgir, així com celíacs, vegetarians, halal, etc. i s’adaptaran els menús segons les festivitats.